Жозев Б. Маждалани

MavdalaniЖозев.Б.Маждалани (JBM) е основател на първия езотеричен център в Ливан и Арабския свят, който учи на принципите на себепознанието, обяснява скритите тайни на природата и живота.
Има издадени над 90 книги на арабски език в превод на над 6 езика, представящи езотеричната наука на литературен, поетичен, философски и научен език с акцент върху приложната страна на дадената информация като начин на живот.
Някои от книгите на Ж. Маждалани,  преведени на български език, са: „Сто дни с един мъдрец” – по истински случай, „Пътешествие сред племената на недостатъците”, „Запознай се със своята памет”, „Пратеникът на Ерата на Водолея”, “Науката на цифрите и тайната на нулата”, „Книгата на човека” и други.
Книгите му имат многобройни читатели от различни държави.

Knigi
В книгите става въпрос за свръхестествените сили и за съмнението в тях. Авторът ни напомня, че е невъзможно да се изучи Вселената, ако не се изучи Човекът; че Светът е едно отражение на човека, а изучаването на двете неща трябва да върви заедно.

Подробности за Ж.Маждалани и книгите му може да видите тук: http://esoteric-lebanon.org/bg/

———————————————————————————————————————————–
Книгите на Ж.Маждалани може да поръчате на
е-мейл Alfyola_knigi@abv.bg или на GSM 0886436933
При поръчка посочвайте име, фамилия, тлф./ GSM и адрес или адрес на офис на Еконт, Спиди или др. куриерска служба…
———————————————————————————————————

Ако един човек иска да предвиди своето бъдеще, той трябва преди всичко да опознае себе си. Себеизследването го води до необходимостта да се променя. Практикувайки това, той разбира, че самото себенаблюдение води до промени във вътрешния му свят и в съдбата му…

Leave a Reply